Wednesday, August 08, 2007

Tammi / Ek / Oak




Olemme taas melkein tontinomistajia. Tällä kertaa olemme ostaneet myös suuren tammen - kaksi ylintä kuvaa yrittävät välittää puun kokoa. Alimmassa kuvassa on lehmuskuja, joka muodostaa yhden tontin rajoista.
Vi är igen nästan tomtägare. Den här gången har vi även shoppat en stor ek - de två översta bilderna försöker visa hur stor träden är. I den nedersta bilden syns allén som bildar en gränsen till tomten.
We have made another try to buy a piece of property. The oak on the two top pictures is located on the property, and the avenue on the third picture borders our property.


6 comments:

Anonymous said...

Mitä sille edelliselle tontille tapahtui?

Lea said...

Myyjä ei sitten halunnutkaan myydä, ja sopimus oli muotoiltu niin että hän pystyi purkamaan kaupan. Luultavasti hänen mielestään meidän tontimme olikin parempi kuin se jonka hän alunperin oli suunnitellut itselleen.

Anonymous said...

No,tuo tontti näyttää kivalta. Löysittekö asuntomessuilta mitään, vai oliko teillä jo taloehdokas?

Lea said...

Siellä oli varsin hikistä. Ilmeisesti pitäisi joka talossa olla kaksi suihkua vierekkäin samassa kylppärissä. Otimme kuvia, mutta ei sieltä mitään hirvittävän ihmeellistä löytynyt. Tulemme ostamaan valmistalon, muunnamme jotain niistä edellisistä piirrustuksista tontille sopivaksi.

Lea said...

Asuntomessuilla melkein kaikki talot olivat arkkitehti-taloja, ja me ostamme valmistalon. Muunnamme varmaan jotain niistä edellisistä niin että se sopii tontille. Voi olla että talo täytyy kääntää toiseen suuntaan tai jotain sellaista, ja esimerkiksi eteisen paikkaa täytyy muuttaa. Asuntomessutaloissa oli kaikissa kylppäreissä kaksi suihkua vierekkäin, mutta voi olla että pärjäämme perinteisillä systeemeillä. Lapsista olisi varmaan hauskaa leikkiä vesisotaa kaikki omilla käsisuihkuilla.

Anonymous said...

Juu. Te tarvitsette kyllä ennemminkin viisi kylpyhuonetta... Kiitos kuvista, leirimaksua en ole vieläkään saanut maksettua. Olen vain ollut niin laiska, etten ole jaksanut etsiä pankkitunnuksiani. (Tää käännös surkastuttaa aivot.)Lupaan illalla ryhdistäytyä...

Ville muuten osaa sanoa tietokone (ilman konsonantteja tosin...)

Eilen kun taksi kaartoi parkkipaikalle, Ville tuuletti siellä ja huusi "maaliin". Ja tänään aamulla tuli meidän väliin,onnistui pissaamaan mun pään viereen ja huusi JEEE!

Keneenkähän on poika tullut? Nyt se on kuitenkin uimahallissa, toivottavasti antaa isälleen edes vähän hengähdystaukoa...

T: A

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...