Sunday, September 23, 2007

Miekkailu / Fäktning / Fencing


Pojat ovat miekkailukurssilla naapurikunnassa. Miekkaa huitoessa ei varsinaisesti kunto nouse, mutta Arashilla on judoa kolme kertaa viikossa ja Raminilla kaksi. Kaksien miekkatreenien jälkeen Ramin puhuu jo asiantuntevasti floreteista ja ranskalaisista kädensijoista. Ylimmässä kuvassa Ramin on etualalla vasemmalla, takki on väärinpäin, mutta se oli äidin syy. Arash on alemmassa kuvassa. Takki on hänellä oikein päin, mutta miekka on oikeassa kädessä. Arashin mukaan juuri miekkailussa hänen oikea kätensä on parempi.
Pojkarna har börjat med fäktning i Vallentuna. Fäktning verkar inte vara speciellt svettigt på den här nivån, men killarna har även judo två eller tre gånger i veckan. Efter två träningar är Ramin specialist i olika typer av handtag för florett. På övre bilden fäktar Ramin till vänster, med en jacka som är bak och fram - mammas fel. I den nedre bilden står Arash. Hans jacka är rätt fast lite för liten.
The boys have started a course in fencing. The sport is not specially sweaty on this level, but they are also training judo two or three times a week. After two fencing classes Ramin knows exactly what kind of handels a florett has. Ramin is standing to the left on the first picure.

2 comments:

Anonymous said...

Tätä en kerro Kaislalle! Oli Lontoossa Globenissa niin innoissaan miekoista...

Miten Arashilla on kolme kertaa viikossa judoa? Ja miten jaksatte kuljettaa poikia niin moneen paikkaan? Kaislan judo on kahdesti ja kuvataidekoulu kerran viikossa -- kaikki lyhyen pyörämatkan päässä.

Kaislan judossa on sellainen ongelma, että tyttö on toiseksi pisin ja muut sellaisia kevyitä pirpanoita, että näin alkuvaiheessa Kaisa paiskoo niitä mennen tullen. Perjantainakin
Kaisla oli vahingossa heittänyt jonkun pojan,vaikka vasta harjoittelevat alkeita. Oli niin kevyt, ettei tyttö osannut arvioida voimi oikein... Ainoa Kaislaa isompi on poika, joka taas painaa huomattavasti Kaislaa enemmän eikä Kaisla saa häntä hievahtamaankaan. Mutta vastahan Kaisla aloitti, ehkä taitojen kehittyessä painavammatkin yksilöt alkavat lentää. Ja vastaavasti ne pirpanat saavat Kaislan kumoon.

Anonymous said...

Vaadimme uusia kuvia!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...