Friday, September 12, 2008

Talossa tapahtuu / Det händer saker i huset / It happens a lot

Melkein valmis Puustelli-keittiö ja sähköasentaja. / Det nästan färdiga köket och elmontören. / The not-quite-ready kitchen and electrician.
Ja olohuoneen puolelle on ilmestynyt Nunnauuni. Hormi puuttuu. / I vardagsrummet har vi nu en täljstenskamin. Rökkanalen kommer att vara bra att ha. / In the living room we now have a fireplace. It is only the chimney which is missing.

Ja yläkerrassa asennetaan parkettia. Tässä Raminin taivaansininen huone (hän haluaa maalata pilviä seinille, ja ruohonvihreän maton)./ Och på övervåningen installeras det parkett. Det här rummet är Ramins (han vill måla moln på de himmelblåa väggarna, och han vill även ha en gräsgrön matta). / Upstairs we are laying parquett flooring. This room is Ramin's. He wants to paint clouds on the sky blue walls, and he would like to have a grass green carpet.

3 comments:

Anonymous said...

Hienolta näyttää. Kiitos muuten videoklipistä, oli hauska. Kaisla heti päätteli,miten se oli tehty, minä kun olin luullut, että kyse oli oikeasta taikuudesta. Kaislakin kadottaisi pikkuveljen mielellään aina silloin tällöin, siitä olen varma.

A-täti

Lea said...

Niin, Arash on vihdoinkin puolentoista vuoden jälkeen keksinyt jotain tekemistä kännykälleen. Hänellä ei ole se koskaan mukana, joten soittamiseen sitä ei ole käytetty. Nyt hän filmaa pieniä videopätkiä sillä, ja Ramin ja Anna ovat mielellään statisteina.

Anonymous said...

Good words.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...