Sunday, July 19, 2015

Orlando

Ensimmäinen aamiainen pitkän matkan jälkeen. Lensimme suoraan Norwegianilla Ft Lauderdaleen, ja ajoimme sieltä kolmisen tuntia Orlandoon. Saavuimme majapaikkaan puolen yön aikaan. Lasten vielä nukkuessa kävimme ruokakaupassa hakemassa aamiaistarvikkeita, ja sitten tutkimme yhdessä minkälaiseen paikkaan olimme saapuneet. Majapaikka oli "resort" lähellä Disney Landia, Magic Dunes Golf resort.
Vuokra-autona meillä on Floridassa Lincoln Navigator, aivan uskomaton amerikkalainen peltikasa. Sisällä on tilaa kuin bussissa, ja sisustus on 70-luvulta, vaikka auto on uusi. Kerrankin kaikilla on autossa tilaa, ajamme pitkiä matkoja joka päivä.
 Aivan asiallinen muistutus. Olemme nähneet alligaattoreita tällä matkalla useamman kerran.
 Aamukävely resortilla. Kaikki neljä uima-allasta on löydettävä ja tutkittava.
 Kuumuudesta huolimatta joillakin on energiaa.





 Hotellissa lapset pelaavat ajokorttipeliä.
 Teimme päiväretken Kelly Parkiin, luonnonpuistoon jonka suurimpana nähtävyytenä on lähde, josta virtaavassa purossa voi kellua autonrenkailla. Renkaat vuokrataan puiston aitojen ulkopuolelta. Tila-autoomme mahtui neljä traktorin sisäkumia meidän kaikkien lisäksi ongelmitta.
Virran vesi oli ihanan viileää, luonto kuvankaunis. Koko hupi maksoi 5$ sisäänpääsyyn, ja 5$ per rengas vuokraa. Tämä oli varmasti sata kertaa hauskempaa kuin Disney-puistot, joihin kukaan meistä ei halunnut mennä.


 Tämä paikka osoittautui virran loppukohdaksi, joten nostimme renkaat uudestaan maalle ja kävelimme lähteelle.
 Tämä oli oikea lähtöpaikka.


Ja tässä videossa ui alligaattori, joka jakoi virran uijien kanssa.

 Alligaattorin näkemisen jälkeen pojat päättivät pitää lukutauon. Yksi puiston työntekijöistä pysähtyi ja kommentoi "Are you reading books? Do people still do that?".

 Seuraavana päivänä Orlandon keskustassa. Kävelimme Eola-järven ympäri.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...