Wednesday, February 15, 2006

Pipiliinejä / Alla sjuka / Fever



Viime viikolla on ollut ihana talvisää, mutta emme ole voineet nauttia siitä erityisemmin. Olemme olleet vuorotellen sairaina, oireet ovat olleet monipuoliset ja vaihtelevat. Juuri tänään menivät Lea ja Ramin töihin ja kouluun ensimmäistä päivää, mutta Anna jäi kuumeisena kotiin. Arash on hieman puolikuntoinen, mutta on kuitenkin ollut koulussa.

Ylimmäisessä kuvassa Ramin syö laskiaispullaa. Hän on himonnut sellaisia pitkän aikaa, ja sai lopulta suostuteltua Annankin antamaan omansa itselleen. Ramin puhui niin liukkaita pikkusiskolleen, että pikkusisko oli onnellinen kun sai pullan kannen ja vähän kermavaahtoa.

Alimmassa kuvassa Arash kokeilee koneella ompelemista meidän merkki-IKEA-ompelukoneellamme. Arash ompeli nukennahat, mutta kuumeinen äiti ei jaksanut hankkia täytteitä nukkeen ja viimeksi näin nukennahat sohvan alla.

Det har varit underbar vinterväder hela veckan, men eftersom vi har varit mer eller mindre sjuka har föräldrarna inte haft ork att kasta barnen ut till pulkabacken eller till skridskoåkning.

På översta bilden njuter Ramin en semla han har längtat efter länge. Han lyckades också med konststycket att övertala Anna att lämna sin semla till honom. Han gjorde det så skickligt, att Anna var överlycklig när hon fick äta locket med lite grädde på.

I nedersta bilden syr Arash med vår IKEA-symaskin. Det blev skulle ha blivit en docka, men den febriga mamman orkade inte fixa någon fyllning till dockan.

It has been a wonderful winter weather all week. Unfortunately we all have been more or less sick. For that reason there was not that much play in snow for the children.

In the first picture Ramin eats an traditional Swedish cream cake which he has savoured for for a long time. He even succeeded in persuading Anna to let him to eat her cake.

In the lowest picture Arash is sewing with sewing machine. He wanted to make a doll, but because Lea was in fever she did not felt for trying to find cotton for filling the doll.

1 comment:

Anonymous said...

Me emme ole syöneet yhtään laiskiaispullaa vielä! Oliko mantelia kermavaahdon seassa? Tuli himo. Mutta täti on laihdutuskuurilla ja täytyy vain kestää ilman herkkuja.

Kaisla oli tänään hiihtolenkillä isänsä kanssa, sitten kävimme lounastamassa ravintolassa ja isä/tytär -pari lähti elokuviin. Minä en voinut mennä, kun alkoi ahistaa se ihmisten sottaaminen lippuluukun lähistöllä. Katsoin sen sijaan yhden videon, joka oli ollut jemmassa sopivaa rauhallista hetkeä varten.

Huomenna menemme ilmeisesti uimahalliin ja sitten täytyykin lunastaa Ville takaisin hoidosta.

T: A

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...