Saturday, April 01, 2006

Tervetuloa kevät! / Våren kom! / Snow has smelt away!

Ali oli lasten kanssa TomTitissä Södertäljessä. Paluumatkalla he pitivät jätskitauon Valhallavägenillä Tukholmassa. Arash söi mustikkajätskiä ja roomansuklaajätskiä, Annan kipossa on kaneli- ja suklaajätskiä. Huomaa Annalla Villen haalarit. Lauantai oli aurinkoinen, ja talon edessä ensimmäinen krookus (auringonkeltainen) on urheasti noussut esiin.

Ali besökte TomTit i Södertälje med barnen. På vägen hem stannade dem för en glasspaus vid Stockholms Glass- och Pastahus på Valhallavägen. Arash åt blåbärs- och roman chockoladglass, Anna har kanel- och chokoladglass i sin bägare. Lördagen var solig, framför huset har den första modiga krokusen (en solgul en) kommit upp.

Ali was in Södertälje in a scientific amusement center with the children. On their way back their paid a visit to an ice cream parlour in Stockholm. Arash is eating blueberry and chocolade ice cream, Anna prefers cinnamon and chocolade. Saturday was sunny, and almost all snow has smelt away.

1 comment:

Anonymous said...

Täällä satoi tänään lunta!!!!

Oi kun pääsisi syömään siihen kahvilaan jäätelöä!!! Anu-täti söi suklaajäätelöä tänään 6dl, kotona peiton alla töiden jälkeen.

Krookus meillä on ollut ikkunalaudalla, samoin narsisseja vielä silloin, kun usko kevääntuloon oli vahvempi... Nyt vain katselemme jouluverhojen (sic!) lomasta lumituiskua. Tasan ei käy onnenlahjat.

T: Anu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...