Monday, July 28, 2014

Washington DC

Lensimme Los Angelesista Washingtoniin yölennolla. Ali ei nukkunut ollenkaan, minä hiukkasen, ja lapset hieman enemmän. Tunnelma lentokentän junassa ei ollut erityisen pirteä. Mutta kukaan ei valittanut.
Arash, Ramin, Lea, Anna
Menimme suoraan keskustaan. Lapset saivat voimia telkasta tutuista nähtävyyksistä. Washingtonissa kävelykilometrejä kertyy nopeasti, tässä kuva aivan alusta. Taustalla oleva obeliski on Washington Monument. Päiväksi oli luvattu ukkosta, mutta emme mitään sellaista havainneet.
Valkoinen talo ikuistettiin moneen kännykkäkameraan. Täälläkin nurmikkoa sadetettiin estoitta. Maan tapa tuhlata vettä (muun muassa) pistää miettimään, varsinkin kun olemme liikkuneet paljon aivan aavikoilla.
Anna ei voi ohittaa oravia. Niitä on kuvattu matkan aikana paljon, vaikka kaikkia kuvia ei ole julkaistu.
Anna, Ali, Arash, Ramin
Lea, Anna, Arash, Ramin
Lincoln Memorialin portailla.
Korea War Veterans Memorial, Ramin ja Anna.
Varsin uusi muistomerkki, vuodelta 2004. National World War II Memorial
Autonvuokraus USAssa on vaivatonta. Auto varataan netissä. Vuokraamossa mennään suoraan pihalle, ja saa valita vapaasti auton hintaryhmästä. Lapset koeistuivat monia autoja, ja tällä kertaa valinta osui Dodgeen, jossa oli kolme riviä istuimia. Anna saa istua aivan omalla rivillään, ja meno rauhoittui kovasti. Sitten auto ajetaan portille, jossa tarkastetaan ajokortti. Takaisin tullessa auto vain jätetään, kuitti tulee kotiin postissa. Jos jaksaa odottaa, voi myös muutaman minuutin sisällä saada kuitin heti.
Ramin
Washingtonissa on valtavasti upeita museoita. Ehdimme tänään vain Air and Space -museoon - menimme sinne kahdesti. Alille tuli uni kesken kaiken, ja kävimme välillä hotellissa päiväunilla.
Lapset olisivat voineet olla museossa vaikka kuinka kauan. Arash ja Ramin
Ali ja Arash

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...